У Ковелі відбулася зустріч з Олегом Романчуком та Вікторією Романчук

24.08.2024

Чимало ковельчан прийшли до бібліотеки 7 серпня на зустріч з одним із воїнів ідеологічного фронту сучасності Олегом Романчуком – відомим журналістом і публіцистом, науковцем, а ще – випускником ковельських шкіл № 8 та № 3.

Ім’я Олега Костянтиновича Романчука добре відоме в Україні. Він – кандидат філологічних наук, доцент кафедри української преси Львівського національного університету імені Івана Франка, член Міжнародного інституту преси, Національних спілок письменників і журналістів.

Але, передусім, пан Олег популярний і знаний завдяки своєму «дітищу» – часопису «Універсум», засновником і шеф-редактором якого він є понад 3 десятиліття. Часопис на протязі багатьох років передплачує наша бібліотека, він користується популярністю серед читачів.

Присутні познайомились з Вікторією Олегівною Романчук, авторкою монографії, докторкою філософії та перекладачкою. Пані Вікторія презентувала ковельчаном свою монографію «Журнал «Універсум» у контексті державотворення: концептуальні засади, дискурси, прогностика (1993–2023 рр.)»

Головний меседж зустрічі: вдумливо читати та старанно аналізувати бурхливий інфопотік!

Фоторепортаж – на сайті Української літературної газети. Світлини – від Ірини Малиновської.

Універсум 5–6 (367–368), 2024

Журнал Універсум 5–6 (367–368), 2024