Початок Осіннього Сезону в Південно-Західній Флориді

14.10.2021

10 жовтня, після півторарічної перерви через карантин коронавірусу, українська-американська громада в Норт Порті та околицях Флориди мала товариську зустріч після Служби Божої в Осередку ім. св. Андрія. Темою зустрічі була 30-та річниця відновлення Незалежності України.

Голова Осередку Віктор Лісничий привітав гостей і запросив оглянути коротку програму. В ній був короткий фільм уривків із святкувань 24-ого серпня в Україні, який підготовила Оксана Лев. Присутні із захопленням слухали оптимістичні слова президента України Володимира Зеленського, дивилися на парад Хрещатиком, були зачаровані піснями «Україна», «Реве та стогне Дніпр широкий», «Червона Рута» і молитвою «Боже Великий, Єдиний»

Члени управи Осередку та Громадського Комітету святочно удекорували залю українським вінком з числом «30» посередині, всі столи були прикрашені американськими та українськими прапорцями з колосками, а на дверях при вході був напис: «Вітаємо – 30 років Незалежності України». На перекуску було подано полтавські пиріжечки та рогалики до кави чи чаю.

Після програми Віра Боднарук від імені Громадського Комітету подякувала всім, хто причинився до організації зустрічі: голові Осередку Вікторові Лісничому, Оксані Лев (фільм), Ліді Білоус (напис), Славі Стефанишин (вінок), Кларі і Володимирові Шпічкам (декорації), Галі Лісничій (печиво), Наталі Невмержицькій (печиво) і Богданові Боднаруку (каса).

Проф. Віра БОДНАРУК
Управа Громадського Комітету

13 жовтня, 2021

Залучені фото Христини Чайковської

Голова Осередку Віктор Лісничий відкриває зустріч

Віра Боднарук, член управи Громадського Комітету закриває зустріч