Нове видання Універсуму

Велика дяка Вам за фундаментальний зведений «Універсум». Це сторінки й сторінки української думки, до яких варто звертатися. Ваші багаторічні зусилля викликають захоплення. Хай триває Ваша плідна праця.

Іван ДЗЮБА, академік НАНУ

Дуже порадів, що в моїй бібліотеці буде ця книга. Все у ній, на жаль, звучить актуально, як у дев’яності, все болить, бо Україна хвора. Хвора, бо дуже слабкий імунітет національної свідомості, національної ідентичності… Вже двадцять років нашої незалежності, а таке враження, що ми сповзаємо в прірву бездержавності. Передмова до книги гостро болісна, наповнена переживаннями на наше майбутнє, аргументовано підсилена авторитетними судженнями.

Микола ЖУЛИНСЬКИЙ, академік НАНУ

Воістину Ваша книга – це Дух епохи, поданий так образно, велично, унікально.

Ніна ВІРЧЕНКО, професор, доктор фізико-математичних наук

Тут сконцентровані матеріали щирі, відкриті, які пропущені через душу і серце. Ні одна державна структура, ні СБУ, ні Рада Національної безпеки, не мають таких матеріалів.

Олександр СКІПАЛЬСЬКИЙ, генерал-лейтенант СБУ

Книга унікальна. Тисяча сторінок таланту, українського болю.

Микола СЛАВИНСЬКИЙ, літературний критик, письменник

Книга Олега К. Романчука «У пошуках універсуму» (Львів, 2011) є унікальною енциклопедією українознавства, українорозуміння, україноболю і українолюбови, яка за розмахом проблематики і глибиною її висвітлення не має аналогів. Це своєрідний підручник анатомії (патологічної анатомії) української по­літики, детальна мапа наших больових точок. Деяка перевантаженість тексту роз­логими цитатами компенсується їх різноманітністю, широтою поглядів на Ук­раїну, знайомлячи читача з контроверсійними думками різних авторів. Не обмежуючись катастрофічним діагнозом щодо нинішнього стану ук­раїнської державності й суспільства, О. Романчук пропонує власні, здебільшого конструктивні шляхи подолання наших проблем.

Юрій ЩЕРБАК, письменник, Надзвичайний і Повноважний посол України

Щоб придбати книжку «У пошуках універсуму» (880 сторінок),
слід переказати через будь-який банк чи надіслати поштовим переказом 97 гривень
на поточний рахунок 2600744144 в ПАТ АКБ «Львів», ЄДРПОУ 19326603, МФО 325268
Одержувач: ТзОВ «Універсум».

Не забудьте надіслати на адресу редакції («Універсум», п/с 2994, Львів—17, 79017)
копію квитанції поштового переказу чи платіжного доручення,
чітко зазначивши при цьому свою адресу.